Boerenkool met worst, een harinkje happen, wentelteefjes, appeltaart, friet speciaal of gewoon een boterham met hagelslag. Wie kortere of langere tijd in het buitenland is geweest kan verlangen naar de oerdegelijke Hollandse kost. Daarom bieden we voor wie daar naar verlangd, een ruime keuze met aardappelen, vlees / vis en groente. Op basis van zowel nieuwe als oude recepten, goed bereid met niet te veel koolhydraten, voldoende eiwit en veel verse groenten. Wij maken voor ons assortiment onder meer gebruik van de onderstaande menu's. Met elk seizoen andere accenten. Smullen maar.
Varkenslapje met witte bonen in tomatensaus en gekookte aardappelen
Draadjesvlees in een verfijnde biersaus met rode kool en rösti's
Runderlapje met bloemkool in bechamelsaus en gekookte aardappelen.
Runderlapje in jus met snijbonen en aardappelpuree.
Runderlapje in jus met Hollandse stoofperen en aardappelpuree.
Varkensrollade met andijvie en gekookte aardappelen.
Romige kippenragout met worteltjes- en doperwtenmix en rijst.
Kabeljauwfilet in romige vissaus met worteltjes en aardappelpuree
Kipfilet met huisgemaakte rabarbercompote en gebakken aardappelschijfjes
Braadworst met spruitjes en aardappelpuree
Hamlapje in jus met tuinbonen en spekjes en aardappelpuree.
Heekfilet in hollandaisesaus met broccoliroosjes en aardappelpuree
Rijkgevulde erwtensoep met spek en rookworst
Zalm in dillesaus met spinazie-en doperwtenmix en aardappelpuree
Bal gehakt met verse spinazie