Stamppotten zien we heel veel in Nederland en Vlaanderen (stoemp). Het is lekker, voedzaam en gemakkelijk. Men name aardappelen, koken en stampen ze, beetje zou erbij en dan groente erdoor. We bieden een mooie keuze aan stampotten. En niet alleen voor de winter. Ook voor de liefhebber van vegetarische maaltijden bieden we een lekkere stamppotmaaltijd. Met een kuiltje alstublieft.
Hollandse boerenkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst in jus
Ambachtelijke zuurkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst in jus
Hutspot naar oud-Hollands recept met stukjes runderstoofvlees in jus
Stamppot van rode kool met gehaktballetjes in jus
Andijviestamppot met een gekruid speklapje in jus
Spinaziestamppot met overheerlijke braadworst in jus
Hete bliksem (appel-aardappel) met braadworst in jus
Stamppot van vier groenten met een huisgemaakte gehaktbal in jus
Preistamppot met malse kipfilet in jus